Actie Vrije Lagere school De Ark te Kessel-Lo

arklogo1

De leerlingen van de Vrije Lagere school De Ark te Kessel-Lo verzamelden de aardige som van €3000 dankzij hun sportieve sponsordag.
Dank aan alle leerlingen Tinne Debeuscher en het ganse team van De Ark om deze mooie dag waar te maken.

1 foto's  
 
 

Gemeente Leopoldsburg sponsort voor de 3de maal!

logo

De Gemeentelijke Raad van Leopoldsburg doneerde het bedrag van €2000 dat zal worden gebruikt voor de bouw van een aardbevingbestendige school voor 110 gehandicapte kinderen in Kathmandu.
Met dank aan Michel en Mieke Scaut om het project Sukhi Home te hebben voorgesteld aan de gemeente Leopoldsburg.

1 foto's  
 
 

Dankzij het triathlon event te Sterrebeek, georganiseerd door BAIK en Endurance Team Zaventem (ETZA)

logobaikdef

Dankzij het triathlon event te Sterrebeek, georganiseerd door BAIK  en Endurance Team Zaventem (ETZA), mocht Sukhi Home de mooie som ontvangen van €1000.
Met dank aan Yolanda Witteveen voor de perfecte organisatie, Charles Leduc die Sukhi Home heeft aangebracht en dank aan alle deelnemers.

1 foto's  
 
 

Triathlon Carmen Sep

loforne

Hartelijk dank aan de Nederlandse Carmen Sep!

Carmen nam deel aan de 35ste Van Dijk triathlon in Venedaal (Nederland), slaagde met brio en haalde een bedrag van €360,24 binnen.Een fantastische prestatie van een leuke vrouw met een groot hart voor Nepal

Carmen was vrijwilligster in Nepal in 2008 en ontmoette er Johan Schots, medewerker van Sukhi Home. Zij sponsorde hetzelfde bedrag voor het project van Johan, Fire Fighters 4 Nepal(www.f4n.be)

1 foto's  
 
 

De theatergroep” Compagnie du Cœur” en Rotary Club Namen slaan de handen in mekaar.

logocompanie

Dankzij de samenwerking met de theatergroep “Compagnie du Coeur” en Rotary Club Namen, mocht Sukhi Home het mooie bedrag ontvangen van €7000 ten voordele van de nieuwbouw voor de SERC school (Special Education and Rehabilitation Center) dat gedeeltelijk wordt gesponsord door Sukhi Home.Met dank aan Karin Blancquaert die Sukhi Home heeft voorgesteld aan de theatergroep alsook aan Rotary Namen, dank aan alle acteurs van “Compagnie du Coeur”, dank aan Didier de Thysebaert, François Legrain en Jean-Michel Carlier en alle leden van de Rotary Club Namen.

5 foto's  
 
 

School De Klare Bron te Heverlee steunt Sukhi Home

klarebronlogo

In het teken van “Music for Life”, gaven de leerlingen van School De Klare Bron hun steun aan de vzw Sukhi Home door allerlei zelfgemaakte lekkernijen te verkopen aan ouders, familieleden en vrienden. Deze actie bracht het geweldige bedrag op van €2.210. Hartelijk dank aan alle leerlingen! Speciale dank aan Pieterjan Vermassen die Sukhi Home voorstelde op de school.

Website: www.deklarebron.be

1 foto's  
 
 

Gemeente Leopoldsburg sponsort €1000.

logo

De Gemeentelijke Raad van Leopoldsburg doneerde het bedrag van €1000 dat zal worden gebruikt voor de bouw van een aardbevingbestendige school voor 110 gehandicapte kinderen in Kathmandu.
Met dank aan Michel en Mieke Scaut om het project Sukhi Home te hebben voorgesteld aan de gemeente Leopoldsburg.

1 foto's  
 
 

De scouts van Rotselaar steunen Sukhi Home.

schouts

De scouts van Rotselaar organiseerden een actie voor Sukhi Home in het teken van Music for Life 2016. De leden lieten zich sponsoren door familie en vrienden voor een groot spel: de bouw van een dorp met voorzieningen zoals een school.Dit leuke spel bracht €811 op. Met dank aan alle scouts en Lara Schreurs.

2 foto's  
 
 

Profondeville Monde sponsort school voor 110 gehandicapte kinderen in KTM.

themeswilogoimagesprojectfileversioncouleurrvb

Profondeville Monde sponsort €10000 ten voordele van de bouw van de nieuwe school voor 110 gehandicapte kinderen in Kathmandu, SERC school(Special Education and Rehabilitation Center).

Hartelijk dank aan André de Pierpont om het project Sukhi Home te hebben voorgesteld aan de vereniging Profondeville Monde.

Met dank aan het team Profondeville Monde!

2 foto's  
 
 

VRIJE SCHOLEN ZWEVEZELE schenken €1000

vrijschoollogo

Dank aan de Vrije scholen te Zwevezele en al hun leerlingen die een gift van €1000 hebben geschonken aan Sukhi Home dankzij allerlei acties:
Zwemmarathon, taartenbak en –verkoop,drankverkoop,koffiestop en salon de thé.

1 foto's  
 
 

Kaas-en wijnavond

kind2

De actie “Kaas-en wijnavond“, georganiseerd door Kris van Gilbergen en Frederic De Pauw en de talrijke giften gestort door hun vrienden, familie en kennissen brachten de fantastische som op van €2632,16.
Het bedrag zal worden gebruikt ten voordele van de nieuwe SERC school voor 110 gehandicapte kinderen in Kathmandu.
Meer info over de SERC school op: https://www.facebook.com/SERCschool/?fref=ts
Oprechte dank aan Kris en Fré voor hun prachtige inzet.

1 foto's  
 
 

Universiteit Gent steunt Sukhi Home

uzgent

Dankzij het “Steunfonds 2015 voor Nepal” ontving Sukhi Home het mooie bedrag van €4.200 vanwege de universiteit te Gent. Oprechte dank!!

1 foto's  
 
 

Stedelijke Basisschool CENTRUM Harelbeke

logo

De lagere school kinderen van de centrumschool te Harelbeke organiseerde een sponsoractie met koffie en gebak ten voordele van Sukhi Home.
Deze actie bracht de mooie som op van 680€.
Hartelijk dank aan Patricia Lambert (directrice), Katrien Lamon (die het project heeft voorgesteld) en Inge Dekoninck voor de perfecte organisatie.
Dank aan alle kinderen voor hun betrokkenheid en dynamisme!

16 foto's  
 
 

Eetdag georganiseerd door handelaars van Eisden-Maasmechelen

afficheeetdagdefpage001

De eetdag van 27 september 2015 ten voordele van Sukhi Home en georganiseerd door de handelaars van Eisden-Maasmechelen bracht de mooie som op van €2000.
Met dank aan de "Handelsunie Maasmechelen" voor de perfecte organisatie.
Speciale dank aan Marleen Broux om Sukhi Home te hebben voorgesteld.

1 foto's  
 
 

Villa dansers

9421443733238327775792043489604n

Sukhi Home wenst alle Villa dansers een fijn eindejaar. Langs deze weg willen we dit aan al onze dansers laten weten. De dansers van Villa Dansa schonken dit jaar €700 aan Sukhi Home, een organisatie die zich ontfermt over dakloze weeskinderen in Nepal. Goed gedaan.
Met dank aan Tine Van Maelsake.

1 foto's  
 
 

BOEKVOORSTELLING MET WOUTER TORFS

12375141102078463390194327823594634598622905o

De boekvoorstelling met WOUTER TORFS (CEO Schoenen Torfs) trok een volle zaal. Met professionalisme stelde Wouter zijn boek voor “Werken met hart en ziel”.
Oprechte dank aan Wouter Torfs voor zijn ondersteuning van Sukhi Home! De avond bracht het mooie bedrag op van €2160.
Dank aan alle aanwezigen, Johan Schots (organisator van het event), Peter Van Biesbroeck en Ine Geladé (Voka Leuven) voor de fijne samenwerking.

9 foto's  
 
 

WAFELS VOOR NEPAL

1228954511952534804903682762504903460984690n

De actie “Wafels voor Nepal” bracht de som van €176 op.
Met dank aan het bedrijf EOne Belgium dat ervoor zorgde dat ….. pakjes wafels werden verkocht ten voordele van Sukhi Home.
Speciale dank aan Valérie Depreeuw, Tiny Cooremans, Bo Verheyden, Ragna Tersago en Ariane Verelst voor de fijne samenwerking.

1 foto's  
 
 

T-SHIRT DRIES MERTENS OP EBAY

footbal

Het gesigneerd T-shirt van voetballer Dries Mertens bracht de schitterende som op van €465.
Met oprechte dank aan het bedrijf EOne Belgium (Valérie Depreeuw, Tiny Cooremans, Bo Verheyden , Ragna Tersago en Ariane Verelst), Ludo en Sam Kerkhofs, en aan Catherine Schops die allen samen dit event mogelijk maakten.
Dank voor jullie fijne samenwerking.

1 foto's  
 
 

T-SHIRT KEVIN DE BRUYNE OP EBAY

footbal

Het gehandtekend T-shirt van voetballer Kevin De Bruyne bracht de fantastische som op van €630.
Met oprechte dank aan het bedrijf EOne Belgium (Valérie Depreeuw, Tiny Cooremans, Bo Verheyden , Ragna Tersago en Ariane Verelst), Ludo en Sam Kerkhofs en Catherine Schops voor het realiseren van dit event.
Dank voor jullie fijne samenwerking!

1 foto's  
 
 

Dank aan KBC

3logosv3

Citylife en Delimarché voor het mooie bedrag van €2888.
Door deze actie ,waarbij 10 Eurocent van elk verkocht drankje of broodje aan Sukhi Home werd geschonken ,zullen KBC, Citylife en Delimarché meewerken aan de heropbouw van een schooltje in Biranthi, Nepal.
Meer info: “Ons Project “ punt 2.
Speciale dank aan Nico Lucas,Karine Swings, Gertie Lindemans, Ann Vandersteen en Dora Kalman voor de fijne samenwerking.

2 foto's  
 
 

Filmfestival Oostende & Sony Pictures Releasing

everestbanner2

N.a.v. de aardbeving in Nepal besloten het Filmfestival Oostende en Sony Pictures Releasing de opbrengst vd. première op 18/9 vd. film "Everest" aan Nepal te schenken via 'Sukhi Home' en 'Nepal Samudaya Oostende'.
Bedrag: €520.

Dank aan Peter Craeymeersch & Stefanie Van de Peer (Filmfestival Oostende), Christine Degroodt, Katja Hemmeryckx, Jacques Gleicher, Ariane Vandenbosch & Annelies Castermans (Sony Pictures) en Ivy Goudsmit van FMDO en Johan Schots.

2 foto's  
 
 

Verjaardagsparty 70 70 75

img5557

Dankzij het prachtige verjaardagsfeest waarbij alle genodigden mochten Sukhi Home sponsoren, ontving Sukhi Home het mooie bedrag van €2600.
Hartelijk dank aan Renilde Rasschaert(70 jaar), Frans Standaert(75 jaar) en Jean-Pierre Maes(70 jaar) voor dit fantastische gebaar. Bedankt aan alle sponsors!

7 foto's  
 
 

Dag van de Dilbekenaar

dagvddilbekenaardlogo

Op 26 september 2015 had de “Dag Van de Dilbekenaar” plaats. Dankzij het stralende weer werd deze dag een groot succes.
Met dank aan Tina Tindemans en Nathalie Bulté , vrijwilligers bij vzw Sukhi Home, alsook dank aan hun team medewerkers die het mooie bedrag van €515 ophaalden dankzij hun diverse activiteiten.

5 foto's  
 
 

Music4Nepal

mucisfornepal

Het prachtige event Music4Nepal bracht €15000 op ten voordele van Sukhi Home.
In een van de mooiste Leuvense locaties “Abdij Keizersberg” werd een fantastisch concert gegeven gevolgd door een fijne receptie in de feeërieke tuinen van de abdij.
Met dank aan Long en Bart De Ruysscher voor de perfecte organisatie en hun inzet.
Met dank aan de laureaten, de paters van de abdij Keizersberg, alle aanwezigen, de vele sponsors en de sponsors voor de catering.

1 foto's  
 
 

Diepenbeek helpt Nepal

nepaltengsmall

Georges Dewarier en Gettie Dehasque, bewoners uit Diepenbeek, hebben dankzij hun diverse acties het mooie bedrag opgehaald van €12000 ten voordele van vzw Sukhi Home voor de wederopbouw van Nepal.
(Kaartenverkoop, spaghettislag, Thai etentje, spontane sponsoring, kunstveiling e.a).
De kunstveiling alleen al bracht €1375 op.
Hartelijk dank aan Georges en Gettie en dank aan hun vele medewerkers voor deze prachtige inzet.

22 foto's  
 
 

Gemeentelijke basisschool Mooi-Bos

7587

Het 6de leerjaar van de Gemeentelijke basisschool Mooi-Bos te Sint Pieters Woluwe verzamelde het mooie bedrag van 605€ voor Sukhi Home. Zes leerlingen verjaren in juni en verkozen om , samen met de klasgenoten, actie te voeren voor Nepal ter vervanging van hun verjaardagsfeestje.
Met dank aan Els Tiberghien , Meester Dries, Dorothee Delvoye en alle leerlingen voor hun inzet.

10 foto's  
 
 

School Sint Angela Ternat helpt Nepal

schoollogo

De school Sint Angela in Ternat steunde het Noodfonds van Sukhi Home met een gift van €289,39.
Dank aan alle leerlingen!
Speciale dank aan Mathias Velarde die het project heeft voorgesteld aan de school.

1 foto's  
 
 

Lagere school H.Hart te Heverlee helpt Nepal

logohhhls2

De lagere school van het H.Hart instituut te Heverlee sponsort €839,48 voor het Noodfonds dankzij hun actie “Hotdogs”.
Met dank aan alle leerlingen alsook aan mevrouw Nathalie Leblanc en Ann Verbeeck.

1 foto's  
 
 

Leuven helpt Nepal

nepal

Het comité “Leuven helpt Nepal” doneerde het bedrag van €1050 aan het Noodfonds Sukhi Home dankzij hun geslaagde actie op 30 mei 2015;

Hartelijk dank aan Paul Thunissen, Kristof Buyninck en Myriam Reneau voor hun inzet.

1 foto's  
 
 

Gemeente Leopoldsburg helpt Nepal

logo

De Gemeentelijke Raad van Leopoldsburg doneerde het bedrag van 2000€ voor de Noodhulp.
Met dank aan Michel en Mieke Scaut om het project Sukhi Home te hebben voorgesteld aan de gemeente Leopoldsburg.

1 foto's  
 
 

Gemeente Diepenbeek helpt Sukhi Home

diepenbeek

Met dank aan de gemeente Diepenbeek voor hun gift van €1500 .Dit bedrag zal worden gebruikt voor het Noodfonds Sukhi Home.
Speciale dank aan Georges Dewarier om het project te hebben voorgesteld aan de gemeente Diepenbeek.

1 foto's  
 
 

Imec

logo

Het bedrijf IMEC te Leuven organiseerde tal van acties met hun personeel en schonk een bedrag van €1705,5 aan Sukhi Home voor de wederopbouw van Nepal.
Dank aan alle personeelsleden voor hun mooie bijdrage.
Met speciale dank aan Ingrid De Wolf die het project heeft voorgesteld aan de directie.

1 foto's  
 
 

Anne Correwyn helpt Sukhi Home.

img0002

Anne Correwyn, lerares, verzamelde het bedrag van €291,44 door handgemaakte producten(jongleerballen, tasjes en boekjes)te verkopen op de school.
Hartelijk dank Anne!

2 foto's  
 
 

Circus OPPOST te Haasrode.

oppostlogo

Op 15 april 2015 verzamelde Circus OPPOST het mooie bedrag van €1250 tvv Sukhi Home, dankzij hun prachtig en indrukwekkend optreden.
Dank aan alle kinderen van Circus OPPOST te Haasrode .
Met speciale dank aan Raf Tubbax, Beatrice Windels en Alex Op de Weegh om het project te hebben voorgesteld aan de kinderen.

4 foto's  
 
 

De Nepaldag op zondag 10 mei 2015 ten huize Tindemans te Schepdaal.

11119587101533038313097471378755285n

De Nepaldag op zondag 10 mei 2015 ten huize Tindemans te Schepdaal bracht de mooie som op van €3909,60 ten voordele van Sukhi Home.
Met dank aan de familie Tindemans en alle aanwezigen.
Het was een schitterend, zonnig en geslaagd event.

7 foto's  
 
 

Sint-Jozefsinstituut Betekom.

cathenmaurice

Het ST. Jozef Inst. te Betekom schonk het bedrag van €6100,54 aan Sukhi Home .Dankzij de acties van alle leerlingen alsook de actie van Nepalese studenten in de Onthaalklas voor anderstaligen heeft SJIB een prachtige bijdrage gestort voor de wederopbouw van Nepal. Dankje wel!
Met dank aan Maxime en Maurice Broeckaert die het project Sukhi hebben voorgesteld aan de directeuren Mevr.Leen Van Lommel en Dhr.Jan Croes.
Met dank aan Maria Van Aerschot voor de vlotte samenwerking;

2 foto's  
 
 

Mathias en Emma Velarde verzamelden een mooi bedrag van €105 voor de wederopbouw van Nepal

20150515124534

Mathias en Emma Velarde verzamelden een mooi bedrag van €105 voor de wederopbouw van Nepal.Zij organiseerden op eigen initiatief een verkoopactie in hun straat.Proficiat en bedankt!

3 foto's  
 
 

Sponsering Turkish Airlines

05

Met dank aan Turkish Airlines voor het sponseren van 2 vliegtuigtickets "Brussel/Kathmandu" ten voordele van het Sukhi Home Team.
Dank aan Odette Swinnen!

1 foto's  
 
 

Actie Vrije basisschool Klavertje Vier te Kapellen

logokleur

Hartelijk dank aan alle leerlingen van Klavertje Vier voor de leuke bijdrage van €3461,06 dankzij hun sponsordag, dank aan Kristel Lehnen om het project te hebben voorgesteld aan de directie.

1 foto's  
 
 

Actie Lagere gemeenteschool Bonheiden

gebo

De sponsordag van de leerlingen bracht de mooie som op van €5630.
Met dank aan alle leerlingen alsook aan Ellen Stéphani en Bieke Santermans voor hun bijdrage.

1 foto's  
 
 

Actie Gemeentelijke basisschool De Hazensprong te Haasrode

hazensprong

De vastenactie van de leerlingen van de school De Hazensprong te Haasrode bracht €1012,50 op.
Met dank aan alle leerlingen en Bea Augustijns die deze dag hebben mogelijk gemaakt.

1 foto's  
 
 

Actie Vrije Lagere school De Ark te Kessel-Lo

arklogo

De leerlingen van de Vrije Lagere school De Ark te Kessel-Lo verzamelden de aardige som van €7000 dankzij hun sportieve sponsordag.
Dank aan alle leerlingen en aan Sander Van de Poel en Walter Op 't Roodt om deze mooie dag waar te maken.

1 foto's  
 
 

KONINGSWENS met Pol Goossen en tvv Sukhi Home

bp6ys0usam5hn

Op vrijdag 6 maart 2015 bracht Pol Goossen (Frank uit 'Thuis') zijn 'Koningswens' in het STUK in Leuven.
Over vreugde en angst, zorgen en wensen, humor en emotie.
Een verhaal dat boeit, ontroert en tot nadenken aanzet.
De opbrengst(€600) gaat naar Nepalese straat- en weeskinderen van het Belgische Sukhi Home in Kathmandu, Nepal.
Nogmaals dank aan Pol Goossen en Liliane voor de zeer aangename lezing gepaard met wondermooi vioolspel.

10 foto's  
 
 

Donatie bedrijf SPIE

spie

Sukhi Home mocht een cheque ontvangen van €5000 gedoneerd door het bedrijf Spie.Dit geld zal worden aangewend ten behoeve van Nepalese straat-en weeskinderen.
Met dank aan Spie en de Heer Johan Dekempe.

1 foto's  
 
 

Ihsane Chioua Lekhli wint spannende 'Quiz van het jaar' ten voordele van Sukhi Home.

109173719247646975359404965433326399760802n

Ihsane Chioua Lekhli wint spannende 'Quiz van het jaar' ten voordele van Sukhi Home

Nadat ze eerder al, met de hoogste score ooit, haar voorronde won tegen tegen Arnout Hauben, Wim Willaert en Jelle De Beule (niet van de minsten toch), heeft Ihsane Chioua Lekhli, de presentatrice van 'De Zevende Dag' nu ook de enorm spannende finale van de 'Quiz van het jaar' gewonnen ten voordele van Sukhi Home. Catherine Maes mocht een cheque ontvangen van €4028

Van harte bedankt Ihsane !

1 foto's  
 
 

De Wereldse Zondag op 2 november 2014 ten voordele van Sukhi Home was een heus succes.

15114236716153562919374252267609095921564o

189 bezoekers mochten van de Nepalese Dhal-Bat proeven alsook van heerlijke desserten gemaakt door tal van Sukhi Home vrijwilligers.
Opbrengst €1800.
Een cheque van €1500, geschonken door KBC, werd overhandigd door Karine Swings, waarvoor dank!
Dankzij alle vrijwilligers was dit evenement meer dan geslaagd.
Hartelijk dank aan alle medewerkers.

69 foto's  
 
 

Presentatie Vrije Basisschool Terbank- Egenhoven

1

De kleuter-en basisschool te Egenhoven verzamelden de mooie som van €757,44 tijdens hun vastenactie.Dank aan alle kinderen en Yvette Aerts voor de introductie van Sukhi Home in de school.

21 foto's  
 
 

Music for Life - Nepalees festival

1501526491287947658013128518620o

In samenwerking met Music for Life werd dit Nepalees festival een groots succes.
De bezoekers genoten van Nepalese dans en hapjes, allerlei activiteiten voor de kinderen en hadden de mogelijkheid om Nepalese hebbedingetjes aan te kopen.
De opbrengst van €14000 zal worden gebruikt ten voordele van Nepalese straat-en weeskinderen.
Met dank aan Sander Van de Poel en Walter Op 't Roodt voor het lenen van de locatie De Ark , met dank aan de 80 vrijwilligers.

37 foto's  
 
 

Het mooie Nepal

nepal20120125

Nepal, een land van extremen aan de voet van de Mount Everest, boeddhistische stupa’s, hindoeïstische heiligdommen,overweldigende natuur,duizende tempels en hoge bergen.Nepal is bij uitstek een land voor mensen die zich willen verdiepen in andere culturen. Of die het uiterste uit zichzelf willen halen tijdens bergbeklimmingen en andere extreme sporten. En voor ultieme innerlijke rustzoekers.

36 foto's  
 
 

Drugsverslaafden in Nepal made by Kris Van Exel

aa0street201024x768

Straatkinderen vormen een ‘unieke’ groep die vooral verstoken blijven van ouderlijke liefde, zorg en begrip. Van bij hun prille jeugd worden deze kinderen aan hun lot overgelaten en in de letterlijke zin van het woord ‘op straat gegooid’.

25 foto's  
 
 
 
 

Deze site gebruikt cookies om jouw surfervaring te optimaliseren.

OK